Altina

Proizvodni pogon i velikoprodaja, Aleksandrovo bb, Merošina.

Altina d.o.o. svoje dugogodišnje prisustvo na domaćem tržištu opravdava vrhunskim kvalitetom svojih proizvoda od čiste celuloze proizvedenih visoko inovativnom tehnologijom. Osnovne delatnosti Altine su proizvodnja: toaletnih papira, papirnih salveta, ubrusa, i papirnih maramica. Firma vodi poreklo još iz 1996. kada je počela kao Altiprom, ali je od 2001. godine registovana pod novim današnjim imenom Altina. Sedište firme je u Nišu.
Zaposleni su mladi ljudi sa visokom, višom i srednjom stručnom spremom. Preduzeće danas ima 20-tak zaposlenih radnika. Opremljena je sa transportnim sredstvima za distribuciju kao i operativom koja prati distribuciju. Osnova prodaje bazirana je na direktnoj trgovini. Pored osvajanja i širenja na domaćem tržištu, jedan od planova je i izvoz. Ostvareni su mnogobrojni kontakti sa distributerima u okruženju tako da danas Altina izvozi svoje proizvode na tržište Bugarske, Makedonije, Albanije i Bosne i Hercegovine. Svi proizvodi su atestirani u GZZZ Niš sa kojom preduzeće ima ugovor o ispitivanju zdravstvene ispravnosti proizvoda. Krajem 2011. godine izgradili smo novi moderan pogon u Merošini u kome je smeštena proizvodnja i velikoprodaja.
U moru proizvođača, izdvajaju se samo oni koji svojim kvalitetom uspeju da zadobiju veliki broj zadovoljnih kupaca. Naša kompanija je jedna od njih. Posetite naš sajt www.altina.rs i saznajte više o nama i našoj ponudi.

Predstavljamo vam novi sajt koji ćete rado i nadamo se često posećivati.
Dobrodošli u Altina svet!